Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Nacht Van Hengelo 2023 Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker zingt nieuwe single 'Zomernacht in Griekenland'

Op het marktplein van Roermond

Tijdens het Muziekfeest op het Plein

Marco Schuitmaker maakt zich op voor een bijzondere avond. Op 2 juni 2023 zal hij zijn nieuwe single 'Zomernacht in Griekenland' ten gehore brengen op het marktplein van Roermond, tijdens het jaarlijkse Muziekfeest op het Plein.

De single, die al veel lof heeft geoogst bij muziekliefhebbers, is een vrolijke, zomerse track die aanstekelijk is en perfect past bij de feestelijke sfeer van het muziekfeest. Schuitmaker, bekend van hits als 'Mama' en 'Dans met mij', zal tijdens zijn optreden worden begeleid door een liveband.

Het Muziekfeest op het Plein is een drukbezocht evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Naast Schuitmakers optreden zullen er nog vele andere artiesten op het podium staan, waaronder lokale bands en bekende namen uit de Nederlandse muziekscene.

Schuitmaker is verheugd om zijn nieuwe single voor het eerst live te kunnen zingen. "Ik kan niet wachten om 'Zomernacht in Griekenland' te delen met het publiek in Roermond," zegt hij. "Het wordt een onvergetelijke avond vol muziek en gezelligheid."

Het optreden van Marco Schuitmaker vindt plaats op vrijdag 2 juni 2023 om 20.00 uur op het marktplein van Roermond. De toegang tot het muziekevenement is gratis.


Comments